छोटी छोटी गैया छोटे छोटे ग्वाल
छोटो सो मेरो मदन गोपाल

छोटी छोटी गैया छोटे छोटे ग्वाल
छोटो सो मेरो मदन गोपाल

आगे आगे गैया पीछे पीछे ग्वाल
बीच में मेरो मदन गोपाल

छोटी छोटी गैया छोटे छोटे ग्वाल
छोटो सो मेरो मदन गोपाल

कारी कारी गैया गोरे गोरे ग्वाल
श्याम वरण मेरो मदन गोपाल

छोटी छोटी गैया छोटे छोटे ग्वाल
छोटो सो मेरो मदन गोपाल

घास खाए गैया दूध पीवे ग्वाल
माखन खावे मेरो मदन गोपाल

छोटी छोटी गैया छोटे छोटे ग्वाल
छोटो सो मेरो मदन गोपाल

छोटी छोटी लकुटी छोले छोटे हाथ
बंसी बजावे मेरो मदन गोपाल

छोटी छोटी गैया छोटे छोटे ग्वाल
छोटो सो मेरो मदन गोपाल

छोटी छोटी सखियाँ मधुबन बाग
रास राचावे मेरो मदन गोपाल

छोटी छोटी गैया छोटे छोटे ग्वाल
छोटो सो मेरो मदन गोपाल

छोटी छोटी गैया छोटे छोटे ग्वाल
छोटो सो मेरो मदन गोपाल

Choti Choti Gaiya Lyrics

Choti Choti Gaiya Chote Chote Gawal
Choto So Mero Madan Gopal

Choti Choti Gaiya Chote Chote Gawal
Choto So Mero Madan Gopal

Aage Aage Gaiya Pichhe Pichhe Gawal
Bich Mein Mero Madan Gopal

Choti Choti Gaiya Chote Chote Gawal
Choto So Mero Madan Gopal

Kaari Kaari Gaiya Gore Gore Gawal
Shyam Varan Mero Madan Gopal

Choti Choti Gaiya Chote Chote Gawal
Choto So Mero Madan Gopal

Ghaas Khaye Gaiya Doodh Pive Gawal
Makhan Khave Mero Madan Gopal

Choti Choti Gaiya Chote Chote Gawal
Choto So Mero Madan Gopal

Choti Choti Lakuti Chhole Chhote Hath
Bansi Bajave Mero Madan Gopal

Choti Choti Gaiya Chote Chote Gawal
Choto So Mero Madan Gopal

Choti Choti Sakhiyan Madhuban Baag
Raas Rachave Mero Madan Gopal

Choti Choti Gaiya Chote Chote Gawal
Choto So Mero Madan Gopal

Choti Choti Gaiya Chote Chote Gawal
Choto So Mero Madan Gopal

मैं एक पत्नी होने के साथ साथ गृहिणी एवं माँ भी हुँ । लिखने का हुनर... ब्लॉग लिखती रहती हु... सनातन ग्रुप एक सकारात्मक ऊर्जा, आत्मनिर्भर बनाने की प्रेरणा देती जीवनी, राष्ट्रभक्ति गीत एवं कविताओं की माला पिरोया है । आग्रह :आपको पसन्द आये तो ऊर्जा देने के लिए शेयर एवं अपने सुझाव दीजिए ।

शालू सिंह

🙏 सकारात्मक जानकारी को फेसबुक पर पाने के लिए लाइक करें 👇

Leave a Reply